Good Times

Vätterstranden.

Nu känns det gott! Vid 16:30 tiden fick jag ont i magen, för då släppte den anspänning jag haft de senaste dagarna. Just då hade jag laddat upp sista uppgiften för kursen Fotografi – Visuell kommunikation, 7.5hp. Så nu är det “Good Times” för mig, precis som sångaren sjunger (gammalt klassiskt frikyrkouttryck), i detta fall begåvningen Richard Bona.

Till historien hör att jag borde slutfört kursen juni 2010! De sista dagarna har jag blivit överraskad av att flera personer nu också “tagit sig i kragen” för att några dagar innan absolut slutdatum, fredag 20 januari, slutföra kursen. Jag trodde jag var ensam där ute på PingPong, högskolans Intranät.

It’s Good Times! I have finished the University course Photography – Visual Communication!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *