Dawn

Munksjön.

Nu är en underbar period när “vi går mot ljusare tider” som det gamla klassiska uttrycket lyder! När jag åkte buss till jobbet konstaterade jag snabbt att gryningen var osedvanligt vacker med “rosa” himmel. Jag visste att mycket jobb väntade på mig, så jag tvekande om jag skulle hoppa av bussen en hållplats tidigare, och använda några minuter för fotografering. En medpassagerare gav mig en nödvändig “boost” genom att hoppa av på aktuell hållplats, så också jag reste mig och rusade ut ur bussen! Som belöning fick jag några fina minuter vid Munksjöns västra strand.

This dawn was extraordinary beautiful, and a bus stop before my office I went off, to take some photos by the lake.

2 thoughts on “Dawn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *