Not only grey

Färgklick.

Livet är inte bara svart eller vitt, och det gäller även fotoobjekt. Hade denna bryggan varit grå hade den antagligen inte hamnat i denna blogg!

I början av veckan intensivstuderade jag för att bli en ISTQB® Certified. ISTQB står för International Software Testing Qualifications Board. Kursledaren nämnde några gånger att ett av de största mjukvaruföretagen, Microsoft, vid ett tillfälle släppte en programvara med 65 000 kända defekter. Själv installerade jag den nya versionen Adobe Lightroom 4 igårkväll, med vilken jag framkallat ovanstående bild. Hur många defekter LR4 innehåller står nog skrivet i stjärnorna, men för drygt 10 dagar sedan upptäckte en användare ett allvarligt fel med detta nya program, som även jag drabbas av. Kurvinställningar (en viktig del av digital framkallning) jag gjort för de bilder jag framkallat i föregående version, tas inte med vid importen till LR4! Det är rätt spännande att ett så stort företag som Adobe missade denna defekt!

Detta var ett ovanligt nördigt inlägg, men att vara nörd är numera nästan main stream!

After a visit to my sweet mom, I went down to the big lake and saw this colourful bridge. A nice addition to todays grey weather!

2 thoughts on “Not only grey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *